Partners

Sabine Heijdeman: “Een goede leraar ziet de leerling in zichzelf”.

Sabine HeijdemanSabine Heijdeman is een vrouw met passie voor het onderwijs. Zij heeft een ruime ervaring op basisscholen, van regulier tot Montessorionderwijs. In haar loopbaan heeft zij diverse (management) opleidingen gevolgd en meerdere functies bekleed: lerares, bouwcoördinator en directeur.

Na een opleiding bij Weusten en Hoornstra is zij gecertificeerd professioneel begeleider. Sabine Heijdeman ziet het delen van ervaringen als het vermenigvuldigen van mogelijkheden om te veranderen en te verbeteren. Door een goede analyse en doelgericht werken weet zij anderen te enthousiasmeren en leert zij hen gebruik te maken van talenten. Zij is positief ingesteld, denkt in kansen en bouwt bruggen naar de toekomst.

Sabine Heijdeman richt zich in haar begeleiding van leraren en middenmanagers op alles wat met overdracht te maken heeft; van een pedagogisch didactisch fundament tot stemgebruik en uiterlijke verzorging. Lesgeven valt of staat met contact. Eerst de relatie, dan de les is haar motto.

Voor meer informatie: www.sabineheijdeman.nl